OK Tagdækning udfører eftersyn og vedligeholdelse af dit tag​

Det giver god mening at sørge for, taget er i orden året rundt.

els mindskes risikoen for store skader, dels ser det meget pænere ud, når taget er vedligeholdt. Derudover er der økonomiske besparelser at opnå på sigt.

FAST AFTALE

Hos OK Tagdækning sørger vi for, taget har de bedste vilkår, når det skal stå imod vind og vejr. Vi tilbyder en fast aftale, hvor vi kommer og tjekker taget efter samt reparerer eventuelle fejl.

Vi anbefaler at få synet udført en gang om året – og gerne lige inden, vinteren banker på døren. På den måde er du bedst sikret mod sne, storm og kulde, som påvirker taget ekstra meget.​

TAGPAP I BØRKOP - DIN TILFREDSHED

Vi lægger vægt på kvalitet uanset opgavens størrelse. Din tilfredshed er det vigtigste, og den går vi aldrig på kompromis med.

Derfor sørger vi altid for at tage en grundig snak med dig, inden opgaven påbegyndes, så vi opnår en fælles forståelse for arbejdet. Det er i sidste ende med til at sikre det bedst mulige resultat.

Kontakt os på telefon 21 75 59 29 for en uforpligtende snak om den opgave, du ønsker udført.​

Renovering

​Trænger dit tag til en renovering? Så kan OK Tagdækning tilbyde dig professionel hjælp, hvor kvalitet er i højsædet.

Vi har mange års erfaring indenfor tagdækningsbranchen, og har renoveret mange forskellige tage.

Kontakt os på tlf.: 21 75 59 29

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

OK Tagdækning // Haraldsvej 1 // 7080 Børkop // Mobil: 21 75 59 29 // CVR: 31598990 // E-mail: kontakt@ok-tag.dk